top

Escoles

El moment del migdia 茅s una oportunitat clau per promoure l’educaci贸 en h脿bits i valors de vida saludable. A Monitaula, prioritzem una integraci贸 aliment脿ria sana en el dia a dia, que serveixi de base fonamental al llarg de la vida.

Cuidem cada detall dels nostres productes, optant sempre per ingredients de proximitat i/o ecol貌gics. Treballem acompanyats del nostre equip de dietistes i nutricionistes per oferir men煤s sans, equilibrats i adaptats a cada edat, seguint les pautes de la dieta mediterr脿nia.

Elaborem dietes especials seguint les mateixes pautes del nostre men煤 base. Oferim opcions per a cel铆acs, no porc, peix, lactosa, dietes hipocal貌riques, vegetarians, diab猫tics i m茅s.

Incloem tots els grups d’aliments essencials, seguint les recomanacions de freq眉猫ncia setmanal, per assegurar-nos que els nens/es rebin els nutrients necessaris, oferim a les fam铆lies una proposta de men煤 per al sopar dels infants, que complementa la seva dieta del migdia.

comedor-escolar-barcelona-gestion
catering-escolar-barcelona
Right Parallax Background Element

Gr脿cies als nostres equips educatius, de cada centre, treballem els objectius marcats dins aquest espai.

Monitors/es, educadors i animadors, assegurant un ambient educatiu i dist猫s. Els nens/es, la nostra prioritat.

El pla de funcionament 茅s espec铆fic per a cada centre, organitzant, dissenyant i concretant objectius pedag貌gics i activitats de lleure.

Metodologia i objectius curriculars seguint les pautes de l鈥檈scola.

Adaptant-nos al ritme de cada infant assegurant l鈥櫭▁it, potenciant la relaci贸 entre iguals i amb l鈥檈quip educatiu.

Aprendre jugant en tots els vessants possibles, 茅s la base de la feina di脿ria introduint activitats l煤diques i educatives relacionades amb l鈥檃limentaci贸.

Ambientem el menjador per tal que sigui un espai agradable.

Els m茅s menuts aprofiten l鈥檈stona del migdia per agafar forces i comen莽ar les classes amb les piles carregades.

Apostem per una formaci贸 continuada de tot el nostre personal en el dia a dia.

Gesti贸
menjador

Al mateix temps, oferim una gesti贸 integral dels menjadors en els centres amb els quals col路laborem. Ens encarreguem de tota la feina associada a aquesta gesti贸, incloent-hi aspectes administratius, educatius, nutricionals i sanitaris. Garantim l’aplicaci贸 dels protocols interns per a una seguretat aliment脿ria 貌ptima.
gestio-menajdor-barcelona
Obrir WhatsApp
Hola, com podem ajudar-te?