top

Resid猫ncies
Centres de
dia

En els nostres dies cada cop es va allargant m茅s l鈥檈speran莽a de vida, ja que hi ha hagut grans aven莽os m猫dics i tamb茅, no hem d鈥檕blidar un factor decisiu: una millor alimentaci贸 m茅s sana i equilibrada.

En l鈥櫭╬oca que vivim donem molta import脿ncia a la nostra alimentaci贸 prioritzant h脿bits alimentaris sans.


Entenem que cada edat t茅 les seves necessitats nutricionals. 脡s per aquest motiu que proporcionem uns men煤s adaptats a la gent gran amb l鈥檕bjectiu que siguin totalment complerts quant a valor nutricional, sense oblidar una presentaci贸 atractiva.
Assessorats per un equip professional, format per nutricionistes i dietistes; oferim esmorzars, dinar, berenars, sopars i esdeveniments. Els nostres plats sempre s贸n consensuats amb els responsables de la resid猫ncia.
Els nostres productes s贸n de m脿xima qualitat garantint d鈥檃questa manera un servei de qualitat.
menjador-residencies

" Muy buena experiencia. Genial la atenci贸n, la comida muy buena y con todo facilidades para contratar, gestionar y lo que ha hecho falta. Repetiremos!"

Centro A.S. 08-10-2019

" Excelente, puntuales, r谩pidos, comida buen铆sima... volver茅 a contratarlos, seguro!!! "

Enric M. 14-02-2022

" La atenci贸n de los camareros, el trato al cliente, o la experiencia entre otras, fueron lo que me decantaron al catering Monitaula. Hicimos un evento en nuestras instalaciones y se adaptaron perfectamente a nosotros. Repetiremos!"

Elena - Robert W. 14-10-2019

catering-residencies

Elaboraci贸
dels 脌pats

路 Cuina a la planxa
路 Cuina al vapor
路 Estofats, bullits
路 Minimitzem els fregits i els precuinats
Left Parallax Background Element
Obrir WhatsApp
Hola, com podem ajudar-te?